Si encara actua la hipersensibilitat, s'ha de procedir al seu tractament clínic.
Des de fa anys s'han utilitzat substancies, introdudes en pastes dentals, gels, glopeigs i sprays, unes amb més eèxit que d'altres. Els tractaments amb més èxit són els que tenen a la seva composició sals de potassi.
Les teràpies actuals no curen la sensibilitat dental; en gran part, ajuden a calmar el dolor.
S'ha de separar el raspall dental dels moments immediatament anteriors o posteriors a la ingesta de substàncies àcides.
El pH 7 correspon a les solucions neutres, de forma que segons es baixa la xifra les substàncies tenen un major grau d'acidesa.
A continuació, una serie de begudes comuns amb el seu corresponent índex de PH:
Substancies a evitar:
- Vinagre == 1.9
- Vi Tinto == 3.2/3.5
- Xarop mucolític == 2
- Yogurt == 3.3
- Coca Cola/Pepsi Cola == 2.3
- Vi blanc == 2.4
- Vinagre balsamic == 3.4
- Cervesa == 3.8/3.9
- Suc de taronja == 2.5
- Suc de poma == 4.1
- Red Bull == 3.1
- Cafè == 5.5
I fins aquí arribem al ultim article de Hipersensibilitat dental: del problema a les solucions.
Part 1 de l'article.
Part 2 de l'article.
Part 1 de l'article.
Part 2 de l'article.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada