Pàgines

divendres, 17 de maig del 2013

Hipersensibilitat dental: del problema a les solucions (part 3)


Si encara actua la hipersensibilitat, s'ha de procedir al seu tractament clínic.
Des de fa anys s'han utilitzat substancies, introdudes en pastes dentals, gels, glopeigs i sprays, unes amb més eèxit que d'altres. Els tractaments amb més èxit són els que tenen a la seva composició sals de potassi.

Les teràpies actuals no curen la sensibilitat dental; en gran part, ajuden a calmar el dolor.

S'ha de separar el raspall dental dels moments immediatament anteriors o posteriors a la ingesta de substàncies àcides.

El pH 7 correspon a les solucions neutres, de forma que segons es baixa la xifra les substàncies tenen un major grau d'acidesa.
A continuació, una serie de begudes comuns amb el seu corresponent índex de PH:

Substancies a evitar:
  • Vinagre == 1.9
  • Vi Tinto == 3.2/3.5
  • Xarop mucolític == 2
  • Yogurt == 3.3
  • Coca Cola/Pepsi Cola == 2.3
  • Vi blanc == 2.4
  • Vinagre balsamic == 3.4
  • Cervesa == 3.8/3.9
  • Suc de taronja == 2.5
  • Suc de poma == 4.1
  • Red Bull == 3.1
  • Cafè == 5.5

I fins aquí arribem al ultim article de Hipersensibilitat dental: del problema a les solucions.

Part 1 de l'article.
Part 2 de l'article.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Designed by NAKAMA PRODUCTIONS