Pàgines

dijous, 12 de juliol del 2012

Keep 32: La partícula que acabarà amb la càries


La càries és un mal que afecta a la majoria de la població: el 73% de la població mundial en té una o més a la seva dentadura. Per això, investigadors de tot el món han buscat durant anys una solució a aquesta infecció bacteriana.

L'investigador de la Universitat de Yale,  José Córdoba, va començar a investigar el 2005 diferents partícules que poguessin revertir aquesta situació. Enmig d'aquestes indagacions van descobrir la molècula Keep 32, que té la increïble virtut d'eliminar el bacteri Streptococcus mutans, que transforma el sucre en àcid làctic (que erosiona l’esmalt de les dents produint les càries).

En només 60 segons, aquesta partícula fa desaparèixer totalment la placa bacteriana. D’aquesta manera, es podrà incloure en xiclets, pastes dentals, col·lutoris, etc., i així anul·lar l'efecte advers del sucre a les dents. A més, el Keep 32 es podria afegir als aliments per evitar que els bacteris danyin les dents en menjar.

La idea dels investigadors és oferir el seu descobriment tant a corporacions d'higiene personal com a companyies del sector de les llaminadures. Els investigadors esperen que gegants com Procter and Gamble els comprin la llicència de la Keep 32.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Designed by NAKAMA PRODUCTIONS